Наташа Влащенко прокоментувала зірвану лекцію Світлани Крюкової в Чернівцях

29.11.2018

2018-11-29 14_20_12-WindowГенеральний продюсер телеканалу ZIK Наташа Влащенко після інциденту зі скасованою лекцією Світлани Крюкової на кафедрі журналістики в Чернівецькому університеті заявила, що обов’язково виступить у Чернівцях. Коментуючи ситуацію в мережі «Facebook», відома телеведуча висловилась на підтримку заступника головного редактора видання «Страна».

«Меня тоже приглашают. Все не могла найти свободного дня. Теперь поеду», — написала Наташа Влащенко на сторінці Світлани Крюкової. Журналістку підтримали відомий політолог Костянтин Бондаренко і радник дніпровського міського голови Геннадій Корбан.

2018-11-29 13_54_32-Window

Нагадаємо, що в березні цього року активісти «Братства» Дмитра Корчинського блокували редакцію телеканалу ZIK у Києві, звинувачуючи Наташу Влащенко у проросійській позиції. За переконанням пікетувальників, телеканал мав «купувати Медведчук». У січні телеканал ZIK пікетували активісти на чолі з провладним блогером Мирославом Олешком.

Раніше Наташа Влащенко відкрито звинуватила радника міністра МВС Антона Геращенка і керівництво партії «Народний фронт» у тискові на телеканал ZIK. За словами телеведучої, їй погрожували «долею Бузини» і праворадикалами. В січні цього року в інтерв’ю виданню «Українська правда» Наташа Влащенко заявила, що Адміністрація Президента намагалась нав’язувати їй гостей для ефіру.

«У мене є смс-ки, які я «любовно храню» від людей з Адміністрації Президента. Вони є в Данила Нікуленка (шеф-редактора телеканалу ZIK). Там нам розповідають, що в нас немає балансу, що ми маємо того запрошувати, а того не запрошувати», — заявила ведуча.

У лютому цього року Наташа Влащенко стала на захист «Страны», називаючи тиск на видання атакою на свободу слова: «Свобода слова в Украине сейчас подвергается серьезным атакам. Но Интернет-газета «Страна» имеет сотни тысяч читателей, а значит, она должна остаться на рынке», — стверджувала Наташа Влащенко в коментарі.

За парадоксальним збігом, скасована лекція Світлани Крюкової в Чернівцях називалась «Свобода слова після Майдану». Другий виступ журналістки в Буковинському медіа-центрі «Belle Vue» директор телеканалу ТВА Вадим Пелех, за сумісництвом помічник-консультант народного депутата Максима Бурбака, також закликав зірвати. Однак його заклик активісти проігнорували.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи