Суд скасував рішення конкурсної комісії щодо призначення Лебухорської на посаду начальника відділу комп’ютерно-технічного забезпечення міськради

20.07.2018

Лебухорська КаспрукРезультати конкурсу були відомі заздалегідь, оскільки Каспрук тоді дав вказівку не гратись та призначити Тетяну Лебухорську.

Нагадаємо конкурс пройшов ще 14 березня, але ще напередодні секретар міськради Василь Продан привітав з перемогою Тетяну Лебухорську, оскільки знав, що міський голова Олексій Каспрук дав вказівку учасникам конкурсної комісії призначити на цю посаду Тетяну Лебхорську незалежно від того як себе проявлять троє інших учасників конкурсу.

Під час проведення конкурсу один із учасників Андрій Олійник повідомляв комісії, що вони порушують закон, але вони не дослухались і виконали вказівку міського голови. Перемогу у конкурсі віддали Лебухорській. Після цього Андрій Олйник подав позов до суду на незаконне рішення комісії, а днями відбувся суд, який підтвердив незаконність рішення конкурсної комісії та скасував його як незаконне. Про це на своїй сторінці в мережі фейсбук написав Андрій Олійник.

«В продовження теми щодо конкурсу на заміщення вакантної посади начальника відділу комп’ютерно-технічного забезпечення міськради, який відбувся декілька місяців тому..

Як і писав одразу після проведення так званого конкурсу, подав судовий позов щодо його оскарження.

Суд підтвердив мої тези щодо порушень в процедурі проведення конкурсу.

А конкурсна комісія була попереджена про допущені порушення ще під час проведення конкурсу.. І навіщо їм було приймати незаконне рішення, якщо було зрозуміло, що воно буде скасовано в судовому порядку, чому б одразу не діяти по закону?», – написав він.

Нагадаємо у травні суд визнав незаконним призначення Ярослава Кушнірика на посаду директора департаменту ЖКГ, якого міський голова призначив без проведення конкурсу порушивши закон та свої передвиборчі обіцянки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини