Невиконані обіцянки Каспрука. Оглядова вежа на Соборній

08.05.2018

вежаМи продовжуємо говорити про невиконані обіцянки Каспрука, які чинний мер забув реалізувати. І  сьогодні мова піде про обіцяну Олексієм Каспруком оглядову вежу.

Під час передвиборчої кампанії, Олексій Каспрук обіцяв зробити з Чернівців «бренд» і активно розвивати туристичні принади міста. Однією з таких принад  мала стати 65-метрова оглядова вежа на Соборній площі.

У лютому 2016-го року під час одного з брифінгів Каспрук з гордістю заявив, що з’явилися інвестори, які готові взятися за будування оглядової вежі. Так, за словами міського голови, споруда мала  складатися зі скляної сучасної кабіни та оглядового майданчика. Окрім цього, як описував Олексій Павлович, вежу мали облаштувати зручними сидіннями, підігрівом, кондиціонером, радіо гідом та Wi-Fi.

 «Такий об’єкт може стати візитівкою нашого міста, адже у Європі вже не так багато таких споруд. Тож перспектива цьому об’єкту забезпечена», – з гордістю  заявив тоді Олексій Павлович.

Минуло більше двох років, як про цю обіцянку Олексій Каспрук забув. Дивним чином зникли інвестори, які готові були вкласти гроші у будівництво вежі, а Олексій Каспрук жодного разу більше ніде не згадав про цю обіцянку.

Проте свого Каспрук добився, отримав «позитивну пресу», а чернівчани вже бачили уві снах місто з 65-метрової висоти. Згодом, як сон, містяни так само забули цю обіцянку, як і десятки інших. А міський голова продовжив розповідати їм байки про поганих депутатів, які нічого не дають йому зробити.

Як наслідок, усі задоволені. Чернівчани ситі мерською локшиною і мають ілюзії про розвиток міста, а Каспрук зайвий раз попіарився на порожньому місці.

Читайте також:

Невиконані обіцянки Каспрука. Румунські тролейбуси

Невиконані обіцянки Каспрука. Кінотеатр Миколайчука

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини