Зборами з відкликання депутатів «Самопомочі» керували люди Бурбака з «Народного фронту»

25.03.2018

29570427_1750083315050386_1689571544968429158_nПрипущення, що за відкликанням депутатів «Самопомочі» стоять зовсім не партійні боси цієї політичної сили, підтвердились. Ще напередодні з’явилась інформація про те, що процесом збору людей на ці збори займаються затяті представники «Народного фронту» Лазарєв та Обшанський. А після початку зборів виявилось, що саме вони фактично «керували процесом». В залі було багато прихильників «фронтовиків», а голосували навіть журналісти телеканалу Бурбака. Більше того, перед зборами поблизу Центрального палацу культури, де відбувались збори, були помічені справжні організатори даного дійства Олексій Бурбак та Сергій Лазарєв. Останній раніше, під час виборів, відповідав у «Народного фронту» за організацію мітингів та різноманітних акцій за участю чернівчан.

Про це на своїй сторінці в мережі фейсбук розповів журналіст Василь Забродський.

«Із годинною затримкою збори таки розпочались. Я вже й не здивувався, коли по центру залу сіли вірні бурбаківські прихвостні Обшанський і Лазарєв. А потім не тільки «брали участь», але й відкрито «керували процесом». Та й нічого дивного в цьому нема. Ще перед зборами на вході до цієї споруди Лазарєва особисто інструктував Олексій Бурбак», – написв він.


Нагадаємо, що потрапити на відкриті збори могли не всі чернівчани, а лише обрані. Реєструвати чернівчан без спеціальних запрошень організатори відмовлялись.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини