На зборах з відкликання депутатів реєстрували лише «своїх» чернівчан

24.03.2018

збориЩе до початку зборів були зафіксовані численні порушення у їх організації.

Декілька днів поспіль чернівчан активно запрошували на збори з відкликання депутатів міськради від «Самопомочі» за народною ініціативою. Для цього мешканцю міста треба було прийти сьогодні до Центрального палацу культури та мати при собі паспорт.

Та як з’ясувалося все було профанацією, адже багатьох чернівчан до участі у зборах не допустили. А мандат на участь у них видавали лише по запрошеннях, які видавалися невідомо де, і невідомо ким.

Про це на своїй сторінці у facebook повідомив журналіст Василь Забродський.

«Здається почалось. Спочатку мені відмовляли в реєстрації, тому що в мене було відсутнє запрошення. Синього кольору. Але після невеличкої суперечки, зареєстрували. Здається вже навіть зафіксував перші порушення закону, на підставі яких потім ці збори визнаватимуть недійсними», – йдеться у дописі.

Більше того, аби відзвітувати про необхідну кількість присутніх на зборах, у реєстраційних листах ставили підписи за неіснуючих людей. І це зафіксовано на відео.

Те, що у, так званих, зборах беруть участь “мертві душі”, підтверджує і сам факт їх проведення. Адже організатори, оголосили, що у них беруть участь 315 осіб. Насправді ж, у залі присутні і присутні і голосують приблизно 150 людей.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини