«Молодий буковинець» маніпуляціями спробував «легалізувати» збори за відкликання депутатів

25.03.2018

b02d90a9fe84c4698dd6fa643067d7af507169a7У спробах підтримати та легалізувати збори з відкликання депутатів «Самопомочі» провладні ЗМІ вдавались до відвертих маніпуляцій.

Зокрема вчора на сайті видання «Молодий буковинець» вийшов матеріал з голосним заголовком «У Чернівцях кілька сотень мешканців зібралися на збори з відкликання 6 депутатів міськради». Та виявилось, що кілька сотень, на думку журналістів видання, це 180. Адже як тільки збори з відкликання депутатів відкрили і розпочалось голосування, виявилось, що в залі не більше 160-180 людей. Можливо цією публікацією журналісти спробували легалізувати таким чином збори, адже за твердженнями організаторів зареєструвалось 315 чернівчан, тільки до зали вони чомусь не потрапили, адже по всіх питаннях голосувало трохи більше 160 учасників.

39a678

Також в наступній публікації те ж саме видання стверджує, що двоє депутатів, яких відкликали, влаштували нахабну диверсію і намагались зірвати збори тим, що… попросили їм надати слово.
«Під час голосування за відкликання депутатів Богдана Ковалюка й Аліни Олевич ці депутати намагалися зірвати збори. Зокрема, вони виходили до трибуни й просили дати їм слово», – пише «Молодий буковинець».

Водночас четверо з шести депутатів міськради, яких цього дня відкликали, влаштували звіт перед громадою на сходах Ратуші. Не зважаючи на те, що на захід, підтримати депутатів прийшло значно більше чернівчан, ніж у той час зібралось в Центральному палаці культури на збори, «Молодий буковинець» написав що зібралась «група людей» на мітинг проти відкликання депутатів міськради.

f8e718

Читайте також: Зборами з відкликання депутатів «Самопомочі» керували люди Бурбака з «Народного фронту»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини