Виховательку садочка, яка била дитину, звільнили

08.06.2017

дитина

Сьогодні ми розмістили матеріал та відео про те, як вихователька дитячого садочку №45 у Чернівцях била дитину по обличчю.

Ми зателефонували у дитячий садочок де поспілкувались з в.о. директора та начальнику управління освіти міськради Сергію Мартинюку. Обоє повідомили, що про цей факт не знали, але розберуться.

Через три години виявилось, що вихователька звільнена ще позавчора і навіть проводилось службове розслідування, про яке ні в.о. директора ДНЗ, ні начальник управління освіти міськради не знали.

«Про факт некоректної поведінки  вихователя ДНЗ№45 , який зафіксовано на відео, управління освіти міської ради повідомили батьки дитини.

У ході проведеного розслідування взято пояснення з в.о. завідувача ДНЗ, вихователя, проведено зустріч адміністрації дошкільного закладу  з батьками дитини.

За результатами розслідування за неналежне виконання  посадових обов’язків,недотримання  правил педагогічної етики вихователю оголошено догану ( наказ №169-к від 06.06.2017 р.)  та звільнено.

Про це повідомила  заступник начальника управління освіти міської ради Ніна Вітковська», – йдеться у офіційному повідомленні прес-служби міськради.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини