Третина учнів 41-ої школи не вийшли на уроки. Підозрюють харчове отруєння

25.10.2016

SONY DSCУ понеділок, 24 жовтня, 89 дітей не прийшли на уроки у школу номер 41. До того ж,  30 учнів скаржилися на нудоту та загальну слабкість. Решта були відсутні через застуду або з інших причин, повідомила заступник начальника управління освіти міської ради Олена Кузьміна.

«Загалом у школі навчається більш як 330 дітей, тож відсоток відсутніх досить високий, однак за медичною допомогою станом на вчора ніхто не звертався» –  пояснює Олена Кузьміна.

Враховуючи ситуацію, директор школи звернулася до Обласного лабораторного центру Міністерства охорони здоров’я України із проханням перевірити заклад.

Керівник установи Наталя Гопко, розповідає: «Ми справді проводимо перевірку харчоблоку у закладі на прохання адміністрації. Водночас, батьки хворих дітей до лікарів не зверталися», повідомляє “Чернівецький Промінь“.

Стало відомо, що двох учнів четвертого класу школи №41 госпіталізували. Напередодні лікар-інфекціоніст дитячої поліклініки діагностував у них гастроентероколіт.

Нагадаємо, нещодавно на прес-конференції обговорювали харчування в школах і хто знищує міське комунальне підприємство “Харчування учнів шкіл”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини