Володимир Майборос написав рапорт на звільнення з поліції

01.04.2016

Майборос-копЗа інформацією вінницької активістки Таісії Гайди, Володимир Майборос написав рапорт на звільнення.

Нагадаємо, що Майборос очолював Волноваський райвідділ Донецької області, після чого перевівся на Буковину де керівником працює знайомий йому по роботі на Донбасі Сергій Пілігрім. Його призначили на посаду  заступника начальника управління організаційно-аналітичного забезпечення та оперативного реагування ГУ Національній поліції у Чернівецькій області.

Після того як блогер Михайло Шморгун опублікував в мережі інформацію про можливу причетність поліцейського до співпраці з бойовиками ДНР, в управлінні поліції зібрали брифінг, на якому сам Володимир Майборос спростував інформацію. Наше видання вирішило перевірити наскільки чесним з журналістами був правоохоронець і викрили його у брехні, після чого опублікували серію матеріалів з наведеними доказами співпраці начальника Волноваського райвідділу з ополченцями ДНР.

Керівник буковинської поліції Сергій Пілігрім ніяк не коментує події навколо свого працівника і продовжує відмовчуватись, певно побоюючись, що й про нього знайдеться подібна інформація.

Щойно в поліції підтвердили цю інформацію і оприлюднили офіційний коментар на своїй сторінці у “Фейсбук”
 “Так, дійсно полковник поліції Майборос В.В. написав рапорт про звільнення з Національної поліції у зв’язку з вислугою років та отримав направлення для проходження військово-лікарської комісії. За фактами викладеними у засобах масової інформації проводиться комісійна перевірка із залученням відповідних служб. Про результати зазначеної перевірки буде повідомлено по її завершенні.”, – йдеться у повідомленні Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області.

Майборос звільнення

Коментарі
  • Ты ещё за Волноваху ответишь, и за ребят с 51-ой которые погибли из-за таких как ты ссученых.

  • У тебя т серая масса заполнила весь твой черепок. Гамнодрыкалка автомайданная серая . Такие мародеры как ты и твой бос ответите за воровство и уничтожение в Минобороны . это точно!

  • Гриценко и автомайдан героики ! Слава герою грицяну ! Слава герою Шморкуну! Только благодаря вам пойман и посажен убийца и сепаратист! Слава герои место хлебное освободившие!!!

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини