Працівник «МіськШЕПу» назвав чернівчан, які скаржаться на неприбрані дороги та тротуари, сліпими йолопами

09.12.2021

Також член команди Клічука закликав чернівчан, які не бачать наведення ладу, звернутись до окуліста та психотерапевта

Сьогодні зранку місто скували затори через неприбрані дороги. Погано курсував громадський транспорт, а люди масово спізнювались на роботу. Чернівчани скаржились на неприбрані дороги та тротуари.

Чернівчанин Михайло Федик майже дві години добирався на роботу через затори, тож він порадив меру пройтись пішки містом і побачити, що в його господарстві нічого не працює.

В коментарях до допису йому відповів член команди «Єдина альтернатива», а нині працівник комунального підприємства «МіськШЕП», яке займається саме прибиранням доріг, Павло Яценюк.

Комунальник покепкував з того, що чернівчанин довго добирався на роботу та зазначив, що дороги чистяться як ніколи, а чернівчан, які не бачать чистих доріг та тротуарів, обізвав сліпими йолопами. Окрім того член команди Клічука порадив чернівчанам, які не бачать наведення ладу в місті, звернутись до окуліста та психотерапевта.

«Божечки, бідолашний, годину і сорок хвилин добирався до роботи! Давайте всім містом пожаліємо тебе. Як написали в коментарях, реально вперше за багато років дороги чистяться! На вулицях куча техніки і працівників різних комунальних підприємств і управлінських компаній, тільки сліпий йолуп може не побачити це, або не захотіти побачити! Раджу звернутись до окуліста і психотерапевта», – написав комунальник.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини