Взимку неочікувано випав сніг: чернівчани обурені транспортним колапсом через 10 см снігу

08.12.2021

Комунальники не змогли впоратись з першим снігопадом

Сьогодні зранку у Чернівцях стався справжній колапс. Місто паралізувало не кількаденна негода, а 10 сантиметрів снігу. Усі вулиці у заторах, зупинки громадського транспорту переповнені людьми, які масово спізнювались на роботу.

Чернівчанин Михайло Федик, у мережі Фейсбук, написав емоційний допис в якому обурився, що через звичайний снігопад у місті стався колапс і він майже дві години добирався на роботу.

«Знову неочікувано для служб міста випав сніг. Аж 10 см. Колапс… 40 хвилин чекав на зупинці тролейбуса… 1 годину добирався до роботи – а це аж 5 км відстані. Пробки такі – що Китай дивлячись на свої – радіє. Дороги такі, що плакати хочеться.

Якби мер відірвав свою д..у від м’якого крісла і пішки пройшовся по місту, а ще проїхався на маршруті 1а – то може б він знав, що нічого не працює в його господарстві! Всі його заступники, усі його керівники недолугі. Не можуть забезпечити функціонування міста під час «страшного снігопаду» у 10 см. Про що можна говорити? Про яке керівництво під час серйозних випробувань? Де мер? Навіщо він там сидить?», – написав Михайло Федик.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи