«Тому, хто ховається від чернівчан за спинами охоронців, нічого йти на посаду міського голови», – політичний експерт

26.10.2020

Борис Руснак прокоментував інцидент із недопуском Каспрука на дебати охоронцями Клічука

Якщо кандидат в мери боїться виборців та чернівчан, кличе опонента на дебати і ховається за спинами охоронців, йому нічого йти на посаду міського голови. Про це в ефірі програми «Місцеві вибори-2020» на телеканалі «Чернівецький промінь» заявив експерт з виборчого права Борис Руснак, коментуючи інцидент на телеканалі Чернівці, коли охорона Клічука не пустила іншого кандидата в мери Олексія Каспрука на дебати.

«Той хто боїться чернівчан виборців, тому нічого йти на посаду міського голови. Бо міський голова це публічна особа.  А вийшло з цим ефіром, я скажу народним прислів’ям: «не хочу дайте, біжу тримайте». Я кличу на дебати, але я власне їх не хочу і боюся. Адже мені не має, що сказати, але треба якось так зробити аби виборці зрозуміли, що я хотів, але не з мої вини не вийшло. Мені здається виборці вже не такі, як складають враження і напевно здатні в таких сценаріях розібратись», – зазначив Борис Руснак.

Нагадаємо, що кандидат на посаду мера від «Єдиної Альтернативи» Роман Клічук закликав своїх опонентів на дебати на телеканалі «Чернівці». Згодом, за 5 хвилин до дебатів, він анонсував їх на фейсбук-сторінці «Єдиної альтернативи». А коли Олексій Каспрук прийшов на дебати, Клічук сховався за спинами охоронців. Приватна охорона, за вказівкою керівника штабу Руслана Рохова, не пустила Олексія Каспрука у студію,  заблокувавши вхід. При цьому Клічук в прямому ефірі переможно заявив, що ніхто з опонентів на дебати до нього не з’явився.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини