Каспрук, отримавши 100 тисяч під час карантину, вимагає у посадовців прозвітувати хто як допомагає у боротьбі з COVID-19

15.04.2020

Після того, як ЗМІ оприлюднили, що мер Каспрук отримав за березень 100 тисяч гривень, міський голова вирішив виправдатись, мовляв, він свої кошти, нібито, витрачає на благодійність.

У самий пік пандемії, коли чернівчани на карантині рахують копійки, міський голова Олексій Каспрук отримав 50 тисяч зарплати, а ще 50 тисяч матеріальної допомоги.

Вчора в прямому ефірі Каспрук згадав, що частину коштів він витратив на медичні маски, які волонтери роздавали чернівчанам. Ось тільки мер забув розповісти, що маски роздавали разом з буклетом, де красувалося ім’я Олексія Каспрука. Тобто міський голова за свої гроші, по суті купляв собі політичну рекламу напередодні виборів, але він це вважає благодійністю.

Але на хвилі міряння довжиною благодійності мера взагалі понесло, і він вирішив закликати інших чиновників прозвітувати, чим вони допомогли.

Я закликаю публічних осіб, секретаря виконкому Антоніну Бабюк, заступника міського голови Олександра Паскаря, а також голову та заступників ОДА прозвітувати, чим вони допомогли, який внесок особисто зробили у боротьбу з проблемою“, – наголосив Олексій Каспрук.

Навряд чи перелічені чиновники опускаються до рівня друкування рекламних буклетів зі своїм їм’ям коли допомагають нужденним. Навряд чи вони коли допомагають виходять в прямі ефіри в фейсбук та закликають когось також прозвітувати про свою допомогу. Зрештою й не усі отримують по 100 тисяч гривень на місяць, як мер.

Цікаво лише, що не так давно, заступник Каспрука та деякі посадовці міськради відмовились від частини премії через фінансову кризу пов’язану з пандемією коронавірусу. Каспрук тоді написав, що в заступника немає мізків і присоромив його перед колегами, що через нього усі залишаться без премій.

Нагадаємо, що загалом за 3 місяці 2020 року Олексій Каспрук отримав зарплати та виплат майже пів мільйона гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини