Бурбак зливає Фищука

31.10.2017

бурбак_фищук

Сьогодні на декількох буковинських сайтах, наближених до нардепа Максима Бурбака, з’явилися публікації із гострою критикою однопартійця Максима Юрійовича по «Народному фронту», голови Чернівецької ОДА Олександра Фищука. Мовляв, губернатор не контролює ситуацію в області, не зміг забезпечити необхідний «фронтовикам» результат на виборах в ОТГ, тож йому почали шукати заміну.

Одним з рупорів антифищуківської пропаганди виступив ще один однопартієць голови ОДА, головний митник Буковини Микола Салагор, який звинуватив зятя Фищука Олексія Ліщука в ухилянні від сплати податків і злив у ЗМІ  інформацію про бізнес зятя губернатора.

Бурбаківські боти активно поширюють та коментують ці публікації у соцмережах, намагаючись створити потрібний негативний фон довкола діяльності Фищука.

Цікаво, що наш сайт неодноразово писав про численні незаконні оборудки родича губернатора. Але тоді у «Народному фронті» робили вигляд, що це все наклеп, а Салагор спростовував причетність Ліщука до будь-яких схем. І ось тепер вектор риторики кардинально змінився.

Тому, не треба бути провидцем, аби зрозуміти, що Бурбак вирішив банально і неприховано злити свого товариша по партії, якого ще донедавна всіляко підтримував.

Залишається лише здогадуватися, чим насправді Фищук недогодив Бурбаку, адже основне поставлене перед ним завдання він виконав: не заважав Бурбаку , Салагору та їх людям наживатися на контрабандних потоках і корупційних схемах.

Відкритий внутрішньопартійний конфлікт у базовій області є досить симптоматичним для «Народного фронту».  Раптова спроба замінити Фищука є зайвим свідченням того, що Бурбак не контролює політичну ситуацію в Чернівецькій області, що показали і вибори в ОТГ.

Коментарі
  • Страшнішого хабарники та зрадника ніж Салагор світ не бачив. Його кришування контрабанди Кушніра наносить збитків державі по 4-5 мільйонів доларів щомісяця. Не пройде багато часу як він зрадить і Бурбака, коли НФ пролетить на виборах.

    • можу навіть ставку поставити на те, що через певний час Салагор погорить на хабарі. БО – Нарфронт має схильність зливати використане

  • ось вам і проста логіка бариг – зливати своїх же, коли план дій кардинально змінився

    • а може Фищук не згодився просунути шкурняк Бурбака? Чи Салагор кинув оком на посаду, того й почав першим злив?

    • не Бурбак, а Салагорю. Який, впевнена, на черзі за долею Фищука. Просто ще про це не знає

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини