Тендери на 50 мільйонів: у Чернівцях планують відремонтувати кільце “Дріжджзаводу” та додати смугу руху

08.06.2024
Фото: Департамент інфраструктури та благоустрою ЧМР

Тендери на проведення ремонтних робіт очікують підрядникаґ

У Чернівцях в районі “Дріжджзаводу” заплановано відремонтувати частину дороги та кільце. На визначеній ділянці роботи планують розширити дорогу та створити ще одну смугу руху. Орієнтовна загальна вартість даних робіт складає майже 50,5 мільйона гривень.

Про це повідомили в Департаменті інфраструктури та благоустрою Чернівецької міськради.

“Оголосили тендери на поточний ремонт:

частини Галицького шляху, разом з кільцем біля “Дріжджзаводу”. Тут плануємо розширення дороги для створення ще однієї смуги руху”, – йдеться у повідомленні.

За умовами тендерної документації на платформі Prozorro, заплановано відремонтувати дорожнє кільце на перетині вулиць Заводської, Хотинської та Галицького шляху. Там мають демонтувати асфальтне покриття та встелити новий асфальт, нанести розмітку і встановити знаки дорожнього руху. Очікувана вартість робіт складає понад 37 мільйонів гривень. Підрядник зобов’язаний завершити ремонтні роботи до 1 листопада.

У планах міської ради є і ремонт частини вулиці Галицький шлях. Підрядники працюватимуть над заміною дорожнього покриття та покращення дорожньої мережі. Ремонт заплановано закінчити до 15 жовтня. Очікувана вартість робіт складає майже 13,5 мільйона гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини