“Хочуть заблокувати роботу”. Наталія Гусак прокоментувала обшуки в НСЗУ

28.10.2023

Голова НСЗУ каже, що особисто зацікавлена у забезпеченні чесності та об’єктивності процесу

Служба безпеки України за процесуального керівництва Офісу Генерального прокурора повідомили про підозру Голові Національної служби здоров’я України у службовій недбалості.

Керівниця НСЗУ Наталія Гусак прокоментувала обшуки та звинувачення правоохоронців. 

«Мені немає чого приховувати, тому вважаю за потрібне відверто висловити свою позицію. Я особисто зацікавлена у забезпеченні чесності та об’єктивності процесу.
Головними принципами моєї роботи в НСЗУ завжди були і залишаються прозорість та підзвітність. Однак, за той час, що я очолюю НСЗУ, постійно стикаюся з перевірками зі сторони контролюючих та правоохоронних органів. Буду відвертою: часто – безпідставних та ініційованих тими, кому НСЗУ «заважає», – пише Наталія Гусак.

Також Наталія Гусак розповіла що за «дивним збігом», обшуки відбувалися у день, коли розпочався позаплановий моніторинг перших медзакладів, що надають неонатальну допомогу, який проводять згідно з оновленою процедурою, яку нещодавно затвердив Уряд України. 

 “Попри все, Національна служба здоров’я працює в штатному режимі, виконує всі зобов’язання перед надавачами медичних послуг та аптеками, готує та фіналізує Програму медичних гарантій-2024, завершує розробку нових пакетів медичних послуг на наступний рік”, – додає Гусак.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи