Взимку у чернівчан можуть виникнути проблеми з опаленням

04.09.2023

У теплокомуненерго попереджають перевірити справність внутрішніх мереж

Про це йдеться на фейсбук-сторінці “Чернівцітеплокомуненерго”.

Підприємство закликає чернівчан дізнатися у свого управителя або ОСББ, чи готовий їхній будинок до опалювального сезону, адже 11 вересня розпочнеться заповнення теплоносієм мережі центрального опалення. 

“У Чернівцях можуть бути локальні проблеми з теплом, якщо управлінські компанії та ОСББ не включаються у фінальну стадію підготовки до зими.

Теплокомуненерго доставляє тепло ДО будинку, тобто відповідає за зовнішні мережі. А внутрішні мережі — пряма відповідальність управителя/ОСББ. Всі вони вже тричі отримали приписи, які роботи потрібно виконати. Більшість досі не виконали. Це означає, що як прорве батарею чи затопить підвал – не лише не буде тепла, але й завдану шкоду доведеться відшкодовувати самостійно.

11 вересня розпочнемо заповнення теплоносієм мережі центрального опалення. Подача теплоносія (поки холодного) буде здійснюватися як зовнішніми, так і внутрішньобудинковими мережами.

Не будьте байдужими, спитайте свого управителя: чи все готово до опалювального сезону. Дочекайтеся ствердної відповіді або ж вимагайте інформації щодо того, коли підготовку завершать. Більше питань від мешканців — більша ймовірність, що подолаємо сьогоднішню прикру ситуацію. Маємо ще трохи часу, щоб спільними зусиллями почати опалювальний сезон вчасно і без нервів”, – йдеться у дописі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини