Ранкова ракетна атака на Захід України: у Луцьку 3 загиблих, на Львівщині зруйновано дитсадок, а на Буковині зафіксовано проліт ракет

15.08.2023

Російські ракети пролетіли над Буковиною у напрямку Львівської області.

У ніч з 14 на 15 серпня в Україні була оголошена повітряна тривога. Вранці, о 04:50, у повітряному просторі Чернівецької області було зафіксовано проліт двох ракет.

Про це повідомив начальник Чернівецької ОВА Руслан Запаранюк.

“Ворожа ракета в повітряному просторі Чернівецької області! ТЕРМІНОВО всі в укриття!!!”, – повідомив Запаранюк.

Пізніше начальник ОВА повідомив, що напрямок руху ракет змінено у напрямку Львівської області.

Відтак, у Львові уламки ракет впали на багатоквартирні житлові будинки на вулицях Патона та Каховській. Було загоряння. Є руйнування. Людей евакуювали. Є постраждалі. Їм надають всю необхідну медичну допомогу.

Мер Львову Садовий повідомив, що є влучання у двір дитячого садка. Пошкоджено більше ста помешкань, вибито понад 500 вікон, зруйновано дитячий садок.

Жертв внаслідок атаки РФ немає, 4 людини отримують медичну допомогу, додав Садовий.

Голова Львівської ОВА Максим Козицький зазначив, що, крім Львова, є пошкоджені будинки у Ставчанах і Суховолі — декілька людей зазнали легких травм.

Також під час масованої атаки росіяни поцілили у промислове підприємство у Луцьку. Загинуло 3 людей, ще кілька постраждалих перебувають у лікарні.

“На жаль, внаслідок влучання маємо жертви. Станом на зараз загинуло 3 осіб. Ще кілька постраждалих перебувають у лікарні”, – повідомив голова Волинської ОВА Юрій Погуляйко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини