Вбиває туристичний потенціал, – Укрзалізницю звинувачують у стабільному ігноруванні Чернівців

24.05.2023

Працівник Департаменту Урбаністики та архітектури Чернівецької міськради обурився через новий графік руху поїздів.

Укрзалізниця з 10 червня запроваджує новий графік руху поїздів на літній сезон і оприлюднила на офіційному сайті зміни, які будуть стосуватися нового розкладу.

Додаткові сполучення зі столицею України, Закарпаттям та Івано-Франківськом отримали декілька українських міст. Однак Чернівці в Укрзалізниці вкотре проігнорували.

Про це на своїй фейсбук-сторінці написав працівник Департаменту Урбаністики та архітектури Чернівецької міської ради Богдан Старик.

«Укрзалізниця мабуть назавжди залишиться для мене прикладом того, як можна вбивати туристичний та й загалом будь-який потенціал міста (а кому потрібне місто з якого ні виїхати, ні приїхати в нього – неможливо).

Черговий графік та чергове оголошення нових потягів, які ніяк не покращать становище Чернівців на карті країни. З Солотвина до Запоріжжя та Дніпра доїхати можна, а Чернівцям вкотре кажуть “нууу, до вас ніхто їхати не хоче і взагалі є пересадка у Львові”, не буду зайвий раз нагадувати про надзвичайно розгалужену карту сполучень з Прикарпаття, рахівського напрямку та Закарпаття загалом.

Ситуація в країні може змінюватися, кордони закриватися та відкриватися – і тільки Укрзалізниця стабільно ігнорує Чернівці як місто на залізничній карті країни», – написав Богдан Старик.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини