Безкоштовного проїзду для пільговиків із сіл у чернівецьких тролейбусах

16.03.2023

Право на безоплатний проїзд в комунальному транспорті дає транспортна картка “Пільгова”.

Пільговики із сіл не зможуть безкоштовно їздити у тролейбусах Чернівців, якщо у них не буде пільгової транспортної картки.

Про це повідомляє Чернівецьке тролейбусне управління.

Право на безоплатний проїзд в комунальному транспорті дає транспортна картка “Пільгова”.

“Щоб пільговик із села міг їхати безкоштовно у тролейбусі, громада має укласти договір на відшкодування вартості поїздок для своїх пільговиків.

Для цього потрібно подати списки своїх пільгових категорій населення та укласти договір на відшкодування. Тоді у ЧТУ виготовлять транспортні картки, завдяки яким буде чіткий облік поїздок, які потребують компенсації”, – зазначають в управлінні.

Якщо ж договір не буде укладено – такі пасажири будуть змушені платити за проїзд. Також платний проїзд буде для тих пільговиків Чернівецької територіальної громади, які не подали свою заявку на виготовлення транспортної картки.

“Такі заходи здійснюються відповідно до постанови КМУ №812 та згідно з рішенням виконкому №300/18 від 07.06.2022 року. Де зазначено, що право на безоплатний проїзд надається пасажирам за наявності електронного квитка, який зареєстрований у автоматизованій системі оплати за проїзд”, – йдеться у дописі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини