Влада роздовбала водогін і відкрила ще один фонтан у місті — «Репліка» Вишинського

12.12.2022

Тим часом, секретарка Кирилюк продовжує ділитися з городянами своїми інтелектуальними прозріннями. 

Філософ Кирилюк, яка волею долі працює секретаркою Чернівецької міської ради, продовжує ділитися з городянами своїми інтелектуальними прозріннями. 

Влада роздовбала водогін і відкрила ще один фонтан у місті — «Репліка» Вишинського

За словами чиновниці-філософині, «більшості легше займатись ускладненням ситуації, хоч вирішення дуже просте і лежить прямо під носом». Кінець цитати.  Про це йдеться у черговому випуску програми “Репліка” Святослава Вишинського на телеканалі “Чернівецький промінь”


 “І справді, прямо під носом секретарки, прямо на її очах під час її вечірніх прогулянок на вулиці Горького-Жуковського під час ремонту дороги вирубали цілу алею дерев. А потім, прямо під носом секретарки, роздовбали водонапірну трубу, відкривши ще один фонтан у нашому місті. 

«Вміти насолоджуватись нашим містом, бачити його красу в дрібницях, ділитись захватом від раніше не помічених елементів архітектури», – писала Марина Василівна і виставляла фотографії з тієї самої злощасної вулиці, де прямо тоді ж варварськи вирубували дерева”, – каже автор Репліки. 

«Пишатись містом та його змінами, навіть якщо вони поступові і приносять тимчасові незручності», – радить філософ Кирилюк, коли дорожники розбомбили водогін на тій же вулиці. І це при тому, що мешканці і фахівці, і наш телеканал за декілька днів до аварії публічно звертали увагу влади на порушення технології роботи – і на загрозу руйнування водогону. 

“Марина Василівна, «вирішення дуже просте і лежало прямо під носом». Ми писали і говорили про це в новинах, мешканці вулиці викликали виїзну комісію – але ні ви, ні влада ніяк не реагували. Так само, як ніхто в Ратуші не поніс відповідальність за дикунську вирубку дерев на вулиці, якою ви повсякчас милуєтесь у Фейсбуці. 

Нагадаю Вам, як колезі у царині філософії, що знаний грецький мислитель Фалес колись так загледівся в небо, що звалився у колодязь. Зачитавшися Вашого Фейсбуку, можна впасти ще глибше”, – зазначає Святослав Вишинський.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини