Презент чоловіку: 5 ідей як підкорити його серце

15.08.2022

Представники сильної статі, як і жінки, трепетно ставляться до подарунків. Так, вони не так часто засмучуються, якщо отримали щось не те, що хотіли, або ж сюрприз не підійшов за розміром. Більшість достатньо заробляють, аби задовольнити всі свої потреби самостійно. Та все ж вони цінують увагу з боку жінок.

А що жінки? Коли вони кохають, то хочуть максимально здивувати та порадувати другу половинку. Тому саме для них ми підготували підбірку цікавих варіантів подарунків на випадок, якщо у них закінчилися власні ідеї.

Як обрати сюрприз чоловіку

Якщо ваші стосунки тривають не так довго й ви погано знаєте отримувача, не варто дарувати надто дорогих презентів — це буде недоречно. Індивідуальних речей також варто уникати. В таких випадках краще скористатися формулою “яскрава та дуже потрібна в побуті річ”. Це може що завгодно, головне, щоб мало застосування в побуті. Також майте на увазі, що більшість любить функціональні речі.

Є чоловіки, яким краще дарувати емоції — матеріальні речі вони самі собі придбають. А приємні спогади, пов’язані з вами — зовсім інша справа! Він з трепетом і радістю буде пригадувати емоції, які отримав біля вас, й по-новому їх переживати. Ще варто зазначити, що краще обирати враження, де ви обоє будете брати участь — після цього точно все подібне буде пов’язане з вами.

На які презенти слід звернути увагу

1. Стрибок з парашутом

Спочатку — підйом на висоту пташиного польоту, потім — вільне падіння, далі — повільний спуск донизу й можливість роздивитися красу довкола. Спектр емоцій цього подарунку величезний. Та, обираючи його, будьте певні, що отримувач не має фобії висоти й точно візьме участь у вашому задумі.

2. Мотодрайв на ендуро

Для екстремального заїзду дадуть спеціальний мотоцикл, призначений для пересування по бездоріжжю. Інструктор навчить правильному та безпечному керуванню мототранспортом, видасть необхідне екіпірування. Далі на чоловіка чекає заїзд у складі групи та спеціальна траса з перешкодами. Шалені емоції гарантовано!

Варіанти вище знайдете за посиланням https://www.bodo.ua/ua/podarki/muzhchine/.

3. Халат з іменною вишивкою

Хто не любить після душу загорнутися в теплий халатик і розслабитися? Якщо тільки жінки, то ви помиляєтеся. Коли в чоловіка важкий день на роботі, то він тільки мріє про те, щоб попасти додому, стати під гарячий струм води, “змити” весь негатив і сховатися від усіх в улюблений домашній м’який халат!

4. Телескоп

Це чудова річ для тих, хто захоплюється астрономією та любить проводити час з поглядами в небо. Ви лише уявіть: теплий літній вечір, тераса або узбережжя моря, телескоп і ви удвох — романтичніше не придумаєш!

5. Намет

Обов’язково згодиться для тих, хто обожнює ходити в походи. Особливо він зрадіє йому тоді, коли випаде можливість відправитися в подорож літніми Карпатами та провести там ніч. Це буде незабутня мандрівка та приємні спогади. Особливо ви відчуєте радість, коли він із захопленням буде розповідати друзям історії про свої пригоди, вечір біля вогнища та намету.

Якщо ви не впевнені у своїх ідеях, завжди можна запитати прямо. Це зменшує ваші ризики купити непотріб. Чоловіку, як і вам, набагато приємніше отримувати те, що дійсно буде корисним та практичним.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини