Нам потрібна не вдавана, а справжня єдність: Яна Брус про звільнення секретарки міськради Марини Кирилюк

23.02.2022

Завтра депутати будуть голосувати за дострокове припинення повноважень секретарки чернівецької міськради, яка не змогла згуртувати депутатів задля захисту інтересів громади

Завтра, 24 лютого, на черговій сесії міськради, депутати розглянуть проєкт рішення про дострокове припинення повноважень секретарки чернівецької міськради Марини Кирилюк. Авторка документу, депутатка від «Народного контролю» Яна Брус, переконана, що це допоможе депутатському корпусу переглянути нинішню ситуацію у сесійній залі, яка, на жаль, далека від конструктиву.

«Нам потрібна не вдавана, а справжня єдність та чесність у відносинах одне з одним, відсутність подвійних стандартів, поділу депутатського корпусу на “своїх” і “чужих”.

На жаль, Марина Василівна за рік роботи як секретар міської ради не змогла до кінця впоратися з цими завданнями, згуртувати депутатів задля захисту інтересів громади», – написала Яна Брус на власній Фейсбук-сторінці.

Депутатка зазначає, що завтра у депутатів буде два варіанти:  залишити все так як є, або перезавантажити роботу депутатського корпусу, подати один одному руку, бути єдиними в цей складний час, який вимагає згуртованості і чесності.

«Нам потрібна сильна і авторитетна людина на посаді секретаря міської ради.

В решті решт, наш свідомий вибір, який українці відстоювали на Майданах  – це свобода і демократія. І ці принципи мають бути головними, вони роблять місцеве самоврядування  сильнішим. Тому чесна і відкрита позиція,  демократичне голосування, підсумковий результат якого на табло, буде відповіддю на питання  – чи є вірною і відповідає сьогоднішнім викликам моя пропозиція», – зазначила Яна Брус.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи