Ми не боїмося і будемо боротися далі: Кличко звернувся до українців

22.02.2022

Київ був величним містом, ще коли десь були болота і ніхто не уявляв, що на них колись з’явиться Москва

Мер Києва Віталій Кличко звернувся до українців щодо російської агресії проти України. Він зазначив, що своїм визнанням так званих “ДНР” і “ЛНР” Росія фактично оголосила війну Україні.

«У Донецьку і Луганську купа російських військ, які сунули туди всю ніч. Оперативно, після виступу Путіна, і визнання ним абревіатурних утворень – зайшла орда, яка називає себе миротворцями. Агресори-миротворці?!

Безглуздя і повна зневага до міжнародного права і суверенітету незалежних країн.

Цинічно і неадекватно правитель Росії поставив під сумнів існування української держави і українського народу.

Так зауважу: Русь була Київською, а Київ – величним містом. Ще коли десь були болота і ніхто не уявляв, що на них колись з’явиться Москва.

Тому змиріться з цим. Україна обрала свій шлях і майбутнє. І воно не в Російській імперії, а в цивілізованій і демократичній спільноті країн. За цей вибір ми заплатили високу ціну і відстоюємо його вже вісім років, відбиваючи російську агресію. Ми не боїмося і будемо боротися далі», – наголосив Віталій Кличко.

Віталій Кличко переконаний, що партнери України повинні невідкладно запровадити весь пакет санкцій проти Росії, який узгодили країни ЄС і НАТО.

Також він подякував тим державам, лідери яких вже заявили про готовність застосувати такі санкції, і наголосив, що часу на розмови немає. Мер Києва переконаний, що повзучу окупацію, кровопролиття, провокацію і брехню з боку Росії потрібно зупинити.

Віталій Кличко наголосив, що українці зараз повинні бути єдиним фронтом і пройти це випробування рішуче, щоб зберегти державу.

«Ми віримо в наші Збройні сили, ми створюємо територіальну оборону, ми єднаємося перед загрозою! Єднаємося незалежно від політичних переконань, симпатій чи емоцій. Ми повинні бути єдиним фронтом!

І я пишаюся киянами, пишаюся українцями, які не піддаються паніці. І готові захищати свою країну і свою свободу.

На нашій стороні – справедливість і правда. Ми – у себе вдома. І нам вирішувати, як повинна розвиватися наша країна.

Це випробування, через які ми повинні пройти. Рішуче, усі разом, з холодним розумом і витримкою. Щоб зберегти державу, щоб Україна стала сильнішою, стала успішною.

Перемагають не тільки силою, перемагають духом! І українці це доводили не раз», – зазначив Віталій Кличко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини