Клічук призначив Мунтяна керувати комунальним підприємством ЧТУ

17.02.2022

Попередній керівник Чернівецького тролейбусного управління звинувачував міську владу у корупції та примусі призначати на керівні посади непрофесійних людей з команди Клічука

Сьогодні заступник Чернівецького міського голови Ігор Крохмаль представив колективу тролейбусного управління нового керівника Володимира Мунтяна. Він виконуватиме обов’язки начальника ЧТУ, а після погодження його кандидатури у міністерстві інфраструктури України, куди вже подані необхідні документи, він займе посаду начальника ЧТУ. Про це повідомляє пресслужба міськради.

Попередній в.о. керівника ЧТУ Андрій Долгий, несподівано написав заяву на звільнення за власним бажанням. У коментарі журналісту «Чернівецького променя» Андрій Долгий зазначив, що його не примушували звільнятися, а рішення він прийняв сам.

«Я зробив з командою багато, для себе я вирішив звільнитись. Це моє особисте рішення, ніхто не примушував, воно не пов’язане з політикою», – зазначив Андрій Долгий.

Новопризначений керівник тролейбусного управління є братом колишнього голови облради Івана Мунтяна. Також Володимир Мунтян є депутатом Чернівецької районної ради від партії «Батьківщина» та радником голови райради Руслана Домніцака.

Нагадаємо, що Руслан Домніцак, попри те, що представляє партію «Слуга народу», входить до, так званого, союзу «Єдиної альтернативи», «ОПЗЖ» та «Європейської солідарності» і неодноразово відстоював інтереси цього союзу критикуючи представника Президента України в області.

У лютому 2021 року Роман Клічук призначив керівником КП ЧТУ колишнього міліціонера Петра Продана. Але у липні відсторонив його від виконання обов’язків на час проведення службової перевірки. Після перевірки Петра Продана звільнили, а вже екскерівник тролейбусного управління звинуватив міську владу в корупції і розповів, як міська влада примушувала його масово звільняти працівників і призначати на керівні посади лише людей з команди Клічука.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини