Альтернативна діджиталізація: сайт чернівецької міськради досі не наповнений

11.02.2022

Міська влада не спромоглася навіть запровадити електронний документообіг, як обіцяв Клічук на виборах

У Києві відбувся«Diia Summit 2022». На якому міністерство цифрової трансформації презентувало оновлення в застосунку ДІЯ. Чернівецький міський голова також подався до столиці послухати про нові електронні послуги. Та яка наразі ситуація з діджиталізацією на рівні органів місцевого самоврядування у Чернівцях?

«Нещодавно Україна прогриміла на весь світ, як перша держава, що повністю узаконила цифровий паспорт. Але на цьому ніхто не зупинився. Навпаки, процес цифровізації постійно поглиблюється, аби зробити наше життя максимально комфортним», – написав Роман Клічук на своїй сторінці у соціальних мережах.

Мабуть поїхав мер переймати досвід, бо ж Чернівцям немає чим похвалитися у цій галузі. Адже у місті, на відміну від держави, схоже таки час зупинився і про комфортне життя та діджатилізацію на рівні Чернівців поки говорити зарано.  За рік при владі команда Клічука так і не змогла впоратись з власною передвиборчою обіцянкою та  впровадити електронний документообіг в органах місцевого самоврядування.

Дізнатися прізвища нових чиновників, радників міського голови та їх функціональні обов’язки можна було б на сайті міськради однак і тут фахівці з команди мера не надто поспішають наповнювати офіційний вебресурс.

Чернівчанам лише залишається мріяти про обіцяні командою Клічука цифрові прориви в органах місцевого самоврядування, поки мер займається піаром на столичних форумах.

 

Коментарі
  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи