У міськраді зареєстрували проєкт рішення про дострокове припинення повноважень секретарки Клічука Марини Кирилюк

10.02.2022

Зазначається, що Кирилюк неналежно виконувала свої обов’язки та не змогла об’єднати та почути усіх депутатів

Депутатка чернівецької міської ради від фракції народний контроль Яна Брус зареєструвала проєкт рішення про дострокове припинення повноважень секретарки міськради Марини Кирилюк через неналежне виконання нею своїх обов’язків.

«У зв’язку з неналежним виконання повноважень секретаря Чернівецької міської ради Кирилюк М.В.,  Чернівецька міська рада вирішила:

  1. Достроково припинити повноваження секретаря Чернівецької міської ради VIII скликання Кирилюк Марини Василівни.
  2. Виключити Кирилюк Марину Василівну із складу виконавчого комітету Чернівецької міської ради VIII скликання», – йдеться у тексті документу оприлюдненого на офіційному сайті міської ради.

Реєстрацію цього проєкту рішення депутатка пояснила необхідністю стабілізувати роботу міськради і тим, що Марина Кирилюк не впоралась зі своїми обов’язками і не змогла об’єднати та почути усіх депутатів.

«Прийшов час стабілізувати роботу Чернівецької міської ради!

Рік протиріч і непорозумінь, рік важких протистоянь, рік абсолютного розбалансування відносин в раді… Думаю ці  речі потрібно припиняти.

Секретар міської ради – це модератор, людина, котра вміє чути, об’єднати, мотивувати. Марина Василівна Марина Кирилюк , на жаль,  Ви не справились.

Враховуючи колишні помилки і розуміючи, що ми маємо їх виправляти, я, як представниця фракції “Народний контроль” зареєструвала проєкт  рішення про Вашу відставку, тепер слово за сесійною залою», – йдеться у дописі Яни Брус у мережі Фейсбук.

Нагадаємо, у грудні минулого року, секретарка міськради Марина Кирилюк влаштувала на сесії бійку

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини