Не так страшні московські воші, як українські гниди, – Зубжицька про замовників брудного сюжету на 1+1

09.02.2022

Вдова загиблого на війні Оксана Зубжицька натякнула, що «натхненником» замовного сюжету на «плюсах» був мер Чернівців

Телеканал 1+1 продовжив паплюжити пам’ять загиблого на війні Віктора Редькина серією брудних замовних сюжетів про його вдову –  депутатку міськради від «Слуги народу» Оксану Зубжицьку.

Зубжицька у своєму дописі в мережі Фейсбук зазначила, що сприймає ці сюжети як тиск з боку міської влади на незручну депутатку, оскільки вона не голосує по папірцю, який роздають депутатам більшості, де вказані «+» і «-« навпроти сесійних питань і відповідно депутати отримують вказівки, що підтримувати, а що ні.

Окрім того депутатка натякнула, що замовником брудних сюжетів на «плюсах» є члени антипрезидентської коаліції на чолі з мером Романом Клічуком.

«Не так страшні московські воші, як українські гниди. Саме так я назвала натхненника та виконавців  замовного сюжету «ТСН. Тиждень»  на телевізійному каналі 1+1 від 6.02.22 про мене.

Я сприймаю цю гниль, як тиск на незручну, неручну депутатку, бо голосую виключно в рамках чинного законодавства України, та за своїми внутрішніми переконаннями.

Якщо я витримала  найстрашніше випробування в своєму житті – це втрата коханого чоловіка в 2014 році, який віддав життя за Україну, то я витримаю  і це випробування.

І я не здамся, і ніколи не буду порушувати Закони України і голосувати по папірцю з «+ »та «- », який роздається депутатам Чернівецької міської ради, а саме членам антипрезидентської «більшості» перед кожним сесійним засіданням.

Я, як депутатка й надалі буду обстоювати права всіх учасників АТО/ООС та членів сімей загиблих учасників АТО/ООС, не зважаючи на їх прізвища та політичні вподобання!

Я, як депутатка й надалі буду захищати честь і гідність Президента України, подобається це Чернівецькому меру чи ні.

Ні антиукраїнській коаліції з партією «ОПЗЖ» в моєму рідному місті Чернівці, на чолі з мером!», – написала Оксана Зубжицька.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини