Святослав Вишинський: Де ті картини європейського міста, що рік тому чернівчанам малювала «Єдина альтернатива?

08.02.2022

Городяни шкодують, що повірили і віддали голос за мера, який веде Чернівці у безодню

Минув тиждень як вартість проїзду у громадському транспорті зросла у два рази. А що змінилося для простих людей?

Маршрутки, як і раніше, не ходять після 21 години, окремі і після восьмої. Ті самі розбиті автобуси, ті самі хами за баранками. Але ми не сумніваємось, що через півроку маршрутники знову вимагатимуть підвищити вартість проїзду. Про це в авторській програмі «Репліка» на телеканалі «Чернівецький промінь» розповів ведучий Святослав Вишинський.

«Перевізники так роблять щоразу. Скаржаться на економіку, просять підняти тарифи, а в обмін обіцяють високі стандарти перевезень. Які пасажири ніколи не отримують.

То для чого нам таке покращення? Якщо нічого не змінюється, то на підставі чого перевізники щороку підіймають ціни? І навіщо ми взагалі обираємо владу, яка все погане робить сьогодні, а все хороше відкладає?», – зазначив Святослав Вишинський.

Телеведучий відзначає, що мова йде не тільки про перевезення. Громадський транспорт – це лише один із багатьох маркерів бездіяльності влади. З усього що слід робити, чернівецька влада справно і вчасно лише підіймає тарифи.

За півроку нам удвічі підняли тарифи на тепло, на воду, на електрику, додали абонентську плату, в 10 разів підняли ціну паркування. Але вода не стала чистіша, її подача не стала регулярною. В Чернівцях не з’явилися нові парковки, не стало якісним дорожнє покриття. Половина теплової енергії і далі гріє повітря, не доходячи до людських осель.

«Ну так і де та чудова альтернатива? Де ті картини европейського міста, що нам рік тому малювали всі ті, хто сьогодні стали депутатами? Сказати, що ми ними розчаровані – це нічого не сказати. Городяни шкодують, що повірили і віддали голос за мера, який веде Чернівці у безодню. Але за це доведеться відповідати.

Цих випадкових людей, які зайняли керівні посади, потрібно міняти і робити це негайно. Інакше ніхто з нині обраних депутатів і партій не зайдуть у міську раду вдруге. У нас просто не буде вибору, тому беріться за місто сьогодні. У вас останній шанс – себе врятувати», – наголосив Вишинський.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини