Альтернативна реальність: для керівництва ЧТУ гроші на премії є, а для водіїв немає

08.02.2022

Чернівецьке тролейбусне управління вже два місяці платить премії лише керівникам комунального підприємства

На заохочення керівництва Чернівецького тролейбусного управління гроші знаходять, а ось для простих працівників комунального підприємства коштів немає. Чернівецьке тролейбусне управління вже два місяці не виплачує премій водіям. В той час як адміністрації ЧТУ нараховують від 5 до 15 тисяч гривень премій за окладом.

Понад 180 годин на місяць за кермом тролейбусу доводиться проводити водіям ЧТУ аби отримати 13-14 тисяч гривень зарплати, бо ж на комунальному підприємстві вже другий місяць поспіль працівникам не виплачують премій.

Попри карантинні обмеження керівництво тролейбусного управління підвищило план здачі виручки для кондукторів на деяких маршрутах майже на 70%.

Та не зважаючи на скрутне становище комунального підприємства, із зарплатами керівництва все стабільно добре. Поки водії і в дощ і в сніг слідкуючи за дорогою перевозять містян, адміністрація ЧТУ сидячи в теплих кабінетах отримує майже по 30 – 40 тисяч гривень зарплати. Ось така вона нова альтернативна реальність тролейбусного управління.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини