Депутат «Єдиної альтернативи» Тарас Прокоп скоїв ДТП у центрі міста та втік з місця пригоди

07.02.2022

Радник Клічука Тарас Прокоп повідомив поліцейським, що він не помітив як в’їхав у інший автомобіль

Депутат чернівецької міської ради від партії «Єдина альтернатива» та радник мера Тарас Прокоп скоїв дорожньо-транспортну пригоду у центрі міста, а поліцейським розповів, що не помітив зіткнення.

Радник Клічук на вулиці Банковій на своїй автівці в’їхав у припаркований попереду «Volkswagen» після чого втік. Потерпілий викликав поліцейських, які встановили блокіратор на колеса автомобілю депутата від «Єдиної альтернативи» для з’ясування обставин ДТП, а коли депутат повернувся до своєї автівки він виправдовувався, що не помітив як скоїв ДТП.

«Водій Volkswagen, який був припаркований попереду Део Ланос побачив пошкодження на своїй автівці, які збігалися з пошкодженнями на авто Део Ланос  і свідчили про скоєння можливого ДТП. Коли патрульні прибули на місце події, то встановили блокіратор на Део Ланос, щоб встановити всі обставини події, так як даний транспортний засіб міг бути причетним до ДТП.

Пізніше, коли водій підійшов, він погодився з вчиненням ДТП, пояснюючи це тим, що не помітив зіткнення», – повідомили у пресслужбі патрульної поліції.

На Тараса Прокопа  склали адмінпротокол за статтею 124 КУпАП (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини