Мер Клічук з бюджету міста виплатить премію своїй приватній охороні

04.02.2022

Міський голова Чернівців придумав схему як преміювати «Тигр» за кошти чернівчан

Стараннями мера Клічука та Єдиної альтернативи в цьому році вартість опалення в чернівецьких багатоповерхівках зросте у 2 рази. Влада пояснює це бюджетною необхідністю і дає цьому – економічне обгрунтування.  Про це в авторській програмі «Репліка» на телеканалі «Чернівецький промінь» заявив ведучий Святослав Вишинський.

«Ми би повірили, якби збиткове комунальне підприємство «Чернівцітеплокомуненерго» не витрачало бюджетні мільйони – на піар у соціальних мережах чи на приватну охорону котелень. 800 тисяч гривень з бюджету установи, в якої немає грошей і яка через це підіймає тарифи на тепло – підуть у кишеню охоронної агенції Тигр.

Тієї самої, яка вже десяток разів потрапляла у неприємні історії, і яка роками супроводжує бізнес міського голови. Виходить, у такий елегантний спосіб мер Клічук з бюджету міста виплатить премію своїй приватній охороні. Ви, чернівчани, платіть за тепло удвічі більше. А ми, компанія Тигр, за ці гроші будемо кришувати котельні», – зазначає Вишинський.

За всю історію існування «Теплокомуненерго» котли ніколи не потребували озброєної охорони. Зате тепер вони стали режимними об’єктами, а значить 800 тисяч гривень з кишень малозабезпечених і пенсіонерів необхідно віддати приватній компанії. Яка стрімко розширює профіль діяльності, і вже не тільки охороняє, але й постачає електрику Калинівському ринку.

«У 90-ті роки такі озброєні синдикати називали абревіатурою ОПГ. Обєднані підприємницькі угруповання. Універсальні структури, в яких служать універсальні солдати – та універсальні бізнесмени. Втім, головний профіль компанії, з огляду на борги, які з населення доведеться вибивати, очевидно залишиться незмінним», – припускає телеведучий.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини