Клічук і «Єдина альтернатива» наполягають на підвищенні вартості опалення

03.02.2022

Міська влада чудово знає, що в їхніх виборців немає грошей – і попри все примушують платити останнє

Чернівецька влада планує вже у цьому році удвічі підняти ціну на опалення. А значить з осені 22-го року половина чернівчан стануть удвічі бідніші. Про це в авторській програмі «Репліка» на телеканалі «Чернівецький промінь» заявив ведучий Святослав Вишинський.

«Чернівецька влада, мер Клічук і його партія «Єдина альтернатива» наполягають на підвищенні вартості опалення. Позиція, м’яко кажучи, не людська. Вони чудово знають, що в їхніх виборців немає грошей – і попри все примушують платити останнє.

Це цинічне витискання соків з найбідніших людей приховує ще більш цинічну схему збагачення. Адже на десятки тисяч мешканців навісять непосильні борги, за які в людей відбиратимуть майно і квартири. Десятки тисяч чернівчан пустять по світу жебракувати», – зазначає Вишинський.

У той же час Теплокомуненерго, під прикриттям заборгованості, розкрадатимуть до нитки, і спишуть на людські борги мільйонні крадіжки, які потім – у ручному режимі закриватимуть з міського бюджету. Вони вже не раз це робили. Підіймали тариф, утворювали дірку, а потім заливали її бюджетними грошима.

От тільки простим людям ніхто не списував борги. Шалені платіжки залишаються на простих пенсіонерах і малозабезпечених родинах. І ці борги з них жорстоко вибиватимуть. Благо, тепловики тепер мають власний охоронно-поліцейський підрозділ.

«У цій схемі влада тричі грабуватиме простих людей. Під шумок несплати розкрадатимуть комунальне підприємство, виділяючи мільйони на охоронні фірми, канцелярію і піар у соціальних мережах. Різницю закриватимуть з бюджету, який наповнюється людськими податками. А борги будуть вішати на найбідніших споживачів, яким доведеться платити останнє», – підсумував телеведучий.

Коментарі
  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини