За мерства Клічука у Чернівцях змінилися лише тарифи, – Святослав Вишинський

02.02.2022

Секретарка міськради Марина Кирилюк до того як отримала зарплату чиновниці 50 тис грн, була категорично проти підвищення тарифів

Тариф у чернівецьких маршрутках таки підняли удвічі, до 9 гривень за одну поїздку. Ось така вона, «Єдина альтернатива». Насолоджуйтеся виборчими плодами. Про це в авторській програмі «Репліка» на телеканалі «Чернівецький промінь» заявив ведучий Святослав Вишинський.

«Всіх виборців тупо обманули, розвели як котят або лохів на базарі. Адже виборці Клічука і Порошенка голосували за зменшення тарифів. Саме це обіцяли функціонери сивочолого гетьмана та «Єдиної альтернативи» до виборів, після виборів, аж доки не приступили до голосування», – наголошує Вишинський.

Міська влада цинічно підняла ціни без вивчення пасажиропотоку, яке є нормальною умовою обгрунтування тарифів. Відповідно, без чесних і прозорих обрахунків, які здійснюють перевізники, безкінечно підвищуючи ціну за проїзд у громадському транспорті.

«Саме на цьому наполягала партія «Альтернатива» в особі секретарки міської ради Марини Кирилюк. До того як вона отримала посаду і 50-тисячну зарплату, вона роками вимагала вивчення пасажиропотоку і виступала категорична проти підвищення тарифів», – зазначив телеведучий.

Але керівна посада і висока зарплата за кілька місяців кардинально змінили її світогляд. І тепер чернівчани, завдяки голосу Марини Василівни, платитимуть удвічі більше.

На горе переможеним, це лише початок. З осені ми вдвічі більше заплатимо за опалення, бо секретарка міської ради разом з однопартійцями вже подбали про підвищення тарифу на тепло.

«А хіба чернівчани за це голосували? Хіба виборці Клічука та «Єдиної альтернативи» бажали такого покращення вже сьогодні? Люди прагнули справедливості і змін, але за рік господарювання Клічука у Чернівцях змінилися лише тарифи», – підсумовує Святослав Вишинський.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини