Телеканал 1+1 в програмі «ТСН Тиждень» спаплюжив пам’ять Героя АТО з Чернівців

01.02.2022

Вдова Героя АТО, який віддав життя за Україну, обурилася що канал 1+1 опустився до замовного сюжету

Вчора телеканал 1+1 видав в ефірі сюжет в програмі «ТСН тиждень» з ознаками брудної політичної «джинси». В матеріалі журналістка звинувачує вдову Героя АТО, депутатку міськради Оксану Зубжицьку в тому, що вона та її дочка отримали безкоштовно земельні ділянки в Чернівцях, але при цьому ніколи не воювали.

На замовника сюжету вказує той факт, що одним із головних героїв сюжету є ветеран АТО Максим Сулейманов, який скоїв напад на журналіста та жорстоко побив громадського активіста, які критикували діяльність мера Романа Клічука.

Але справа не в тому скільки ділянок вони отримали, адже вони це право мають згідно Закону, а в тому як цинічно журналістка 1+1 зманіпулювала і спаплюжила пам’ять героя АТО Віктора Редькина, який загинув захищаючи країну у протистоянні з російськими військами.

Вдова Героя АТО Оксана Зубжицька, на своїй Фейсбук-сторінці обурилася маніпулятивному сюжету 1+1 і зазначила, що для журналістки телеканалу віддане життя за всіх нас та за Україну, нічого не варте.

«Переглянула вчорашній сюжет ТСН Тиждень від 30.01.2022 р., авторкою якого є Ірина Матвієнко.

Просто взяти і сказати на всю країну в програмі ТСН тиждень на центральному ТВ каналі 1+1, що депутатка Чернівецької міської ради Оксана Зубжицька ніколи не воювала в АТО, втім абсолютно безкоштовно отримала від держави земельні ділянки.

БЕЗКОШТОВНО?

Тобто журналістка ТСН тиждень з каналу 1+ 1 Ірина Матвієнко вважає, що я, як вдова загиблого -Оксана Зубжицька і моя донька отримали земельні  ділянки  за заслуги свого загиблого чоловіка учасника АТО … БЕЗКОШТОВНО…  ви це серйозно?!

Тобто для цієї журналістки  віддати життя за всіх нас, за Україну … НІЧОГО НЕ ВАРТУЄ..?

Дуже сильно БОЛЯЧЕ  і сумно, коли замість того, щоб сприяти вихованню шанобливого ставлення до членів сімей загиблих та учасників АТО/ ООС – Захисників України, журналістка з центрального ТВ каналу Ірина Матвієнко відверто маніпулює й пропагує насилля та закликає до розправи. Все це може мати небезпечні наслідки в суспільстві.

Я вимагаю публічних вибачень і права на відповідь власного тлумачення за висвітлення не в повному обсязі  даних і як наслідок знецінення внеску загиблих Захисників України через негативне ставлення до членів їх сімей!

Прикро що центральний  канал 1+ 1 опустився до замовного сюжету», – обурилася Оксана Зубжицька.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини