Більше відпочивав ніж працював: Роман Клічук минулого року провів 44 дні на морях та у різних країнах

01.02.2022

Міський голова Чернівців покидав місто у найбільш критичні і важкі моменти

Попри те, що команда Клічука минулого року раз по раз потрапляла у скандали через недосвідченість і неспроможність налагодити злагоджену роботу усіх служб міста, міський голова у відпочинку собі не відмовляв. І хоча його підлеглі так і не змогли забезпечити завершення бодай одного із серйозних капітальних ремонтів доріг міста, Роман Клічук вважав, що якось все само налагодиться і у найбільш важкі та критичні моменти для міста тікав у відпустку.

Мер за рік встиг побувати на морі у Хорватії, Грузії та в екзотичній Коста-Ріці. Окрім того частину своїх мандрів міський голова не афішував.

Загалом за минулий рік міський голова Роман Клічук 31 день перебував у відпустці. Про це стало відомо з відповіді чернівецької міської ради на інформаційний запит «Чернівецького променю».

Усі свої відпустки мер брав перед або після вихідних, і таким чином продовжив собі термін відпочинку ще на 13 днів і загалом відпочивав на морях 44 дні.

Так, до прикладу, у часи найбільш критичної ситуації у чернівецьких лікарнях, які були переповнені важкими ковід-хворими і потребували оперативних рішень міської влади, мер Клічук полетів на відпочинок до екзотичної Коста-Ріки. Офіційно відпустка тривала 12 днів, однак мер доєднав до відпустки ще 4 вихідні і пробув на узбережжі Тихого океану загалом 16 днів.

Ще 16 днів Роман Клічук був відсутній на робочому місці через відрядження. Загалом мер у 2021 році був у 13 відрядженнях, два з яких були закордонні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини