Нардеп від ОПЗЖ Папієв став наставником та партнером Романа Клічука

25.01.2022

Журналісти Папієва отримали завдання активно піарити кожен крок мера Чернівців

Місія ідеалізувати. Нардеп з Буковини робить усе можливе аби чернівчани повірили в справжність образу господарника Романа Клічука. Ледь не у кожній публікації вісника Верховної Ради України про Чернівці якщо не вихваляють нашого міського голову, то розповідають про тих, хто нібито заважає йому наводити лад у місті.

Голос України офіційне видання Верховної ради України. В якому публікують нормативно-правові документи та новини з регіонів. Так у публікаціях про Чернівці Роман Клічук ідеальний мер. Вражають і заголовки видання щодо нашого міста.

У Чернівцях відчувається свято. У пологовому будинку № 2 міський голова Роман Клічук подарував новонародженим вишиванки

Креативний міський голова Клічук підтримує найсміливіші та авангардні ідеї митців

Роман Клічук кардинально змінює обличчя міста

Нова міська влада всерйоз взялася за повернення привабливого обличчя Чернівцям

Окрім того, публікації які не вихваляють Романа Клічука виправдовують його неможливість наведення ладу у місті. Щоразу йому нібито хтось стає на заваді.

І таких публікацій в Голосі України про Романа Клічука десятки. Щоправда всі вони авторства одного буковинського журналіста. Нині ж про чернівецького міського голову пише вірний васал Михайла Папієва Сергій Сулима, який був його помічником-консультантом з 2007 по 2010 рік.

Втім, це не єдине, що пов’язує колишнього регіонала з  буковинським журналістом. Сергій Сулима й досі працює на родину Папієва. Так згідно декларації нардепа, його дружина Лілія Папієва, разом з Сергієм Сулимою, являються співзасновниками приватного підприємства Редакція газети Свобода слова – мінус та ТОВ Редакція газети Свобода слова. Щоправда контрольним пакетом володіє саме Лілія Папієва. Тож вочевидь аби підслити принаймні в ЗМІ позиції Клічука Михайло Папієв відправив свого посіпаку. Саме завдяки тісній співпраці Клічука й Папієва головою Чернівецької облради став Олексій Бойко.

«По Папієву і співпраці з ОПЗЖ, ті люди які мене знають, вони знають моє відношення до ОПЗЖ. Не можемо ми апріорі, по нашим цінностям, співпрацювати з партією, яку я відношу до сепаратистських та антиукраїнських, і точно співпраця не можлива.

Звісно я був учасником в переговорах, по формуванню більшості і в обласній і в міській раді і я змушений був вести перемовини з тими людьми, які представляли певні партії. В зв’язку з тим, що ОПЗЖ пройшло в обласну раду відповідно був і депутат Папієв, звісно ми з ним знайомі», – виправдовув співпрацю з ОПЗЖ в облраді Роман Клічук.

Тож певно не безпідставно говорять в політичних кулуарах, що Михайло Папієв є наставником та партнером Романа Клічука.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини