Депутати вимагають від Клічука скасувати своє рішення про підвищення тарифу у маршрутках до 9 гривень

25.01.2022

Проєкт рішення про скасування здорожчання проїзду у громадському транспорті опублікували на сайті міськради

Депутат від фракції «Народний контроль» Михайло Яринич зареєстрував проєкт рішення про скасування рішення виконкому Клічука про підняття тарифу на проїзд у маршрутках з 1 лютого до 9 гривень.

«11 січня 2022 року виконавчим комітетом Чернівецької міської ради було прийнято рішення, яким на 4 грн. підвищено тарифи на перевезення пасажирів у міському пасажирському автомобільному транспорті загального користування,  що призвело до збільшення соціальної напруги серед містян. При цьому, даним рішенням не врегульовано питання пільг на перевезення для соціально незахищених верств населення, а також учасників АТО, членів сімей загиблих,  учнів, студентів на автобусних маршрутах без забезпечення пільгових перевезень»,  – аргументує свій проєкт рішення депутат Яринич.

Підняття тарифу на проїзд у маршрутках на виконкому підтримали мер Роман Клічук, а також представники його команди: зокрема секретарка міськради Марина Кирилюк, заступник міського голови Євгеній Маховіков, секретар виконкому Сергій Добржанський. А ще Валерій Другановський,  Денис Затірка, Сергій Андрущак та Олександр Ставчанський.

Нагадаємо, що лише у січні, окрім проїзду в маршрутках, міська влада Чернівців суттєво підняла тариф на водопостачання та опублікували проєкт рішення здорожчання у місті  опалення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи