Чиновники Клічука, які їздять на елітних авто та отримують 50 тисяч зарплати, не відчують на собі підняття тарифу в маршрутках, – Святослав Вишинський

18.01.2022

Виконком Клічука зробив чернівчанам різдвяний подарунок і підняв тариф на проїзд у громадському транспорті удвічі, з 5 до 9 гривень. Рішення приймали тихо, без свідків, при вимкнених телекамерах і не повідомляючи простих мешканців міста. Про це у авторській програмі «Репліка» на телеканалі «Чернівецький промінь» розповів телеведучий Святослав Вишинський.

«Зате тариф тепер «економічно обґрунтований»! Якою економікою він обґрунтований, коли тариф росте, а зарплати і пенсії падають? Людські гроші кожного дня з’їдають ціни, інфляція і стрімке падіння курсу гривні.

Але мер Клічук і його виконавчий комітет на собі цього не відчувають. Всі до єдиного члени виконкому, які голосували за здорожчання проїзду, їздять на власних автомобілях. Усі чиновники, які підняли тариф, отримують зарплати по 50 тисяч», – зазначив Вишинський.

Мер Клічук, його заступники, секретар виконкому Сергій Добржанський і секретарка міської ради Марина Кирилюк, отримують з податків чернівчан захмарні гроші. За які їм же підіймають ціни на життя.

«Особливого цинізму додає той факт, що перед виборами секретарка Марина Кирилюк виступала категорично проти зростання тарифів, а її колега Добржанський ще кілька місяців тому на камеру обіцяв за це не голосувати.

А днями проголосував! І знайшов пояснення – «економічне обґрунтування». Хоча економіст Марина Кирилюк його й не шукала. Вона просто підняла руку і мовчки повернула чернівчан до жебракуванння.

А що вони казали, коли балотувались у депутати? Які рожеві альтернативи брехливо упарювали усім нам? У цих людей не залишилось ні грама совісті, тому вони й ховаються від чернівчан за спинами охоронців, за турнікетами, куленепробивними вікнами та в салонах елітних авто», – наголошує телеведучий.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини