Лише за рік роботи команда Клічука стала новим воюючим кланом, – журналіст Юрій Чорней

17.01.2022

Імітація роботи на благо міста і робота переважно на свій інтерес

Рівно рік тому новий керівник Чернівців відкрив городянам «секрет Полішинеля», що усі попередні роки у стінах ратуші імітували роботу на благо місто, а працювали переважно на свій інтерес. Окрім того, Клічук під час виборів заявляв про війну кланів, якій «Єдина альтернатива» мала покласти край, але натомість стала стороною та учасницею цієї війни.  Про це на своїй сторінці в мережі Фейсбук написав журналіст Юрій Чорней.

«Минув рік і оцінки деяких імітаторів трохи змінилися. На жаль. Якщо виходити від головного гасла передвиборчої кампанії переможця про війну двох кланів, якому потрібно протиставити альтернативу, то така зміна оцінок означає тільки одне. Або кланів не було, або лише за рік роботи нова команда ратуші стала частиною одного з них. Тобто з альтернативи конфлікту, який нищив місто, стала його стороною та учасницею. Сумно і  дуже шкода! Ніякі відремонтовані дороги, яких і так не густо,  не спроможні замінити відчуття перспективи і руху у правильному напрямку», – написав Юрій Чорней.

Коментарі
  • Щиро дякую за увагу до моїх публічних дописів і до моєї скромної персони. Маю лише одне уточнення щодо винесеного у заголовок висновку з посиланням на мене. Якщо бути абсолютно точним у передачі змісту мого допису, то правильно було би написати так: “Лише за рік роботи команда Клічука стала одним із двох воюючих кланів”, – журналіст Юрій Чорней 🙂 Із цього заголовка у читачів може сформуватися думка, нібито я вважаю, що нова команда стала третім, “новим”, альтернативним кланом. А насправді, я думаю з точністю до навпаки. Вибачте за нанудство 🙂

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини