Збиткове «Теплокомуненерго» хоче віддати 2,5 мільйони за охорону абонвідділу та котелень

12.01.2022

Минулого року аналогічний тендер виграла приватна фірма «Тигр», яка охороняє мера Романа Клічука

Комунальне підприємство «Чернівцітеплокомуненерго» потребує охорони і оголосило тендер на 2,5 мільйони гривень. Саме таку суму збиткове підприємство планує витратити на охорону абонентського відділу та кількох котелень.

Нагадаємо, минулого року у серпні аналогічний тендер виграла приватна охоронна фірма «Тигр». За 4 місяці їй заплатили з кишені чернівчан 720 тисяч гривень.

Звісно, ще має відбутися тендер, але з високою долею ймовірності можна припустити, що і цього року його виграє наближена до Клічука охоронна фірма, адже на тендерах альтернативної міської влади, як показує практика, виграють лише потрібні фірми.

Нагадаємо бійці «Тигру» під час виборчої кампанії охороняли Романа Клічука. Тоді Роман Клічук заявляв про якусь міфічну загрозу його життю. Проте охороняють мера і зараз. На нещодавній зустрічі з журналістами мера охороняли два бійці «Тигру» та четверо поліцейських.

Команда Клічука влітку підняла вартість опалення у Чернівцях майже удвічі, але згодом, під тиском депутатів міськради та чернівчан, змушені були повернутись до старого тарифу. При цьому мер заявляв, що «Чернівцітеплокомуненерго» потрібно буде надати 300 мільйонів гривень на покриття збитків.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи