Провалені обіцянки Клічука: ремонт Хотинської не завершили і дадуть підряднику ще 13 мільйонів

12.01.2022

Міська влада за рік не змогла завершити капітальний ремонт жодної із трьох вулиць на яких роботи розпочалися ще у 2020 році

Роман Клічук провалив чергову обіцянку, – капітальний ремонт вулиці Хотинської до Нового року завершити так і не встигли. Однак, якщо з підрядником на вулиці Кармелюка за це розірвали угоду, то в цьому випадку ремонт Хотинської продовжили до 1 травня. Більше того, підряднику виділять ще 13 мільйонів гривень з міського бюджету.

Ремонт вулиці Хотинської розпочали ще у жовтні 2020 року. Тоді депутатці Верховної Ради від партії «Слуга народу» Олені Лис вдалося добитися виділення на ці цілі 200 мільйонів гривень з державного бюджету.

Однак забезпечити вчасне завершення ремонтних робіт команда Клічука не змогла. Серед причин називають незаплановані проектом роботи.

Як повідомили у міськраді, наразі триває процес коригування проекту, а новий проект на експертизі.  Вартість додаткових робіт, складає 13,5 мільйонів гривень, які виділять з міського бюджету. Тож у випадку затвердження скоригованої проектно-кошторисної документації загальна вартість ремонту зросте до 218 мільйонів гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини