Шокуюче відео: у Чернівцях дитячий майданчик перетворили на сміттєзвалище

05.01.2022

Чернівчани говорять, що чиновникам слід нарешті піднімати свої дупи з крісел і наводити лад

Колишній очільник інспекції з благоустрою Сергій Обшанський оприлюднив шокуюче відео дитячого майданчику між вулицями Коперника та Гончарова. Майданчик занедбаний і потопає у смітті, однак реакції з боку комунальників та керівництва міста жодної.

Сергій Обшанський зазначив, що чиновники, які мали б за цим слідкувати, сидять у кабінетах і отримують зарплати і премії, замість того щоб працювати.

«Неефективне прибирання, неефективне управління та відсутність контролю. Нагадує не дитячий майданчик, а сміттєвий полігон на Чорнівці.

Чиновники які мають слідкувати за цим, вони тупо сидять в кабінетах, отримують зарплату, премії, і показують відосікі там де вони відпочивають, їздять на моря і океани. Вам чиновникам слід піднімати свої дупи з крісел і наводити лад», – розповів Обшанський.

У відповідь чиновники ратуші знову перекладають провину з себе і звинувачують чернівчан, мовляв, дитячий майданчик не на балансі міста, і прибирати мають мешканці. Та попри це ніхто не знімав з чиновників функцію контролю і діти не мають страждати через некомпетентність влади.

«Діти не мають страждати від некомпетентності, байдужості людей, які мають організувати, настроїти систему для унеможливлення таких випадків. Передати легше звичайно, але є інший шлях. Наприклад передати на баланс КП Містосервіс для обслуговування, прибирання», – наголосив Сергій Обшанський.

У коментарях чернівчани обурюються через бездіяльність міської влади, яка допускає таку ситуацію на дитячому майданчику.

Илья Хочь: Кошмар! З цим вже треба щось робити! Нам залишили таке чудове місто Чернівці! А що з ним зробили “нові чернівчани”?

Andriy Romanchyshyn: Очі бачили що купували… їжте!!! Я на виборах казав, не голосуйте за бізнесменів… мені вистачило одного скликання в сесійній залі, щоб зрозуміти який буде результат голосувань і для чого бізнесмени витрачали шалені кошти на виборчу кампанію

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи