Осачук про конфлікт з Клічуком: якщо ти фахівець, шукаєш як зробити, а не постійно пояснюєш чому не виходить

04.01.2022

Голова ОДА зазначив, що якщо Клічук себе називає кризовим менеджером, то за рік результати роботи вже мали б бути відчутними

Голова Чернівецької обласної державної адміністрації Сергій Осачук в ефірі програми «З перших вуст» на радіо «Буковинська хвиля 100 FM» прокоментував чутки про конфлікт між ним і мером Чернівців Романом Клічуком.

Голова ОДА запевнив, що впродовж 2021 року робив десятки спроб налагодити діалог і конструктивну співпрацю із чернівецьким міським головою. Та натомість у відповідь чує лише, що Клічуку усі заважають працювати.

«Ми маємо такий сьогодні тренд, який називається закритися у своїй хатці і звідти пояснювати всьому світу, чому не виходить бо хтось ображає. Поганому танцюристу постійно щось заважає, так ось тут Роману Клічуку заважає облдержадміністрація, заважає Офіс Президента. Той хто постійно ображається і йому щось заважає – він набридає і стає нецікавим. Якщо ти фахівець, ти шукаєш способи зробити, а не постійно пояснюєш чому у тебе не виходить», – наголосив Сергій Осачук.

За словами губернатора людей цікавить конкретний результат, і якщо ти позиціонуєш себе кризовим менеджером, то за рік зміни у місті мали б бути відчутними.

«Пройшов рік, покажіть будь ласка, що ви зробили. Де нові дороги? Де відремонтований басейн 27 школи, де впорядкований парк, де стадіон, де палац спорту? Чому валяться фасади, чому жахливий громадський транспорт, тобто маса питань. Зрозуміло що все потребує часу і не можна зробити революційні досягнення чи прориви за один тиждень, за один місяць, чи три місяці. Але за 12 місяців, якщо ти називаєш себе кризовим менеджером, то конкретні результати мали би бути відчутними», – зазначив голова чернівецької ОДА.

Раніше голова ОДА зазначив, що Чернівці поки що є заручником непрофесійності керівництва міста.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи