Новорічний подарунок чернівчанам від Клічука: вартість проїзду у маршрутках зросте до 9 гривень

30.12.2021

Виконавчий комітет чернівецької міської ради має затвердити рішення про подорожчання проїзду у маршрутках майже удвічі

З 1 лютого вартість проїзду у маршрутках зросте до 9 гривень. Цей же тариф буде діяти і в режимі спецперевезень. Відповідний проєкт рішення виконкому опублікований на офіційному сайті чернівецької міської ради.

Нагадаємо наразі досі діє тариф у 5 гривень, а в режимі спецперевезень, який запроваджений вже другий рік, 7 гривень.

Попри запевнення міської влади, що усі перевізники мають надати економічно обґрунтовані тарифи, та що вартість маршруток в режимі спецперевезень не зросте, з лютого вартість проїзду подорожчає одразу на 4 гривні.

«Встановити з 1.02.2022 року тариф на перевезення пасажирів у міському пасажирському автомобільному транспорті загального користування в межах території Чернівецької міської територіальної громади у розмірі 9,00 грн. в автобусах, які виконують перевезення пасажирів у звичайному режимі, в режимі маршрутного таксі та в автобусах, що працюють в експресному режимі руху.

Тимчасово, з 1.02.2022 р. на період роботи громадського транспорту в режимі спеціальних перевезень, встановити вартість однієї поїздки у міському пасажирському автомобільному транспорті загального користування в режимі спеціальних перевезень, у розмірі 9,00 грн.», – йдеться у проєкті рішення.

Нагадаємо нещодавно міська влада Чернівців суттєво підвищила тариф на водопостачання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини