Марина Кирилюк у бійці намагалася відстояти свою 50-тисячну зарплату

24.12.2021

Секретарка Клічука, через загрозу звільнення, влаштувала штовханину у сесійній залі

На крайній сесії Чернівецької міської ради депутати спробували переобрати секретаря. Звільнити Марину Кирилюк з першого разу не вдалося, зате чернівчани насолодилися видатною виставою, грою пристрастей і політичних тіней. Про це в авторській програмі «Репліка» розповів телеведучий Святослав Вишинський.

Те, що питання навіть не поставлять на голосування, а представники «Єдиної альтернативи» його дружно проігнорують – було і так очевидно. Мер і його оточення шукають усі можливості, аби відтягнути вирішальну мить голосування, від якого залежить влада, посади і контроль над бюджетом.

«Але те, як відтягувала сама Марина Кирилюк – вартує пера поета та окремої пєси у трагедійному жанрі. Секретарка Клічука вхопилась у депутатів і з нежіночою рішучістю відштовхувала їх від трибуни. Марина Василівна руками і ногами навалилась спочатку на депутата Чесанова, а потім вчепилась у тендітну Аліну Олевич», – розповідає Вишинський.

На думку телеведучого, все це до болю нагадує трагікомедію Ельдара Рязанова і жорстоку гру «хто зайвий». Але в чернівецькому виконанні це вже не «Гараж», а бардак, який відтепер панує в сесійній залі. Недооціненими виявились бійцівські якості чиновника, коли в нього відбирають високий оклад, і надбавки, і премію, і посаду.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини