Щоб виправдати свій напад на депутатів секретарка міськради збрехала про пошкодження майна

23.12.2021

Дорогвартісний ремонт в кабінеті мера зробили, а відремонтувати розетку у сесійній залі нікому

Після того як депутатка Аліна Олевич довела, що серкетарка міськради ввела в оману чернівчан, щодо того хто насправді розпускав руки на сесії у ратуші, Марина Кирилюк продовжила поширювати брехню з метою виправдати свою поведінку.

Нагадаємо серкетарка міськради Марина Кирилюк влаштувала бійку у сесійній залі, штовхала депутатів і шарпала їх за одяг, а згодом збрехала у соцмережах, що її нібито побили. Але після того як з’явилось відео де секретарка поводить себе не зовсім адекватно, вона змінила риторику. Тепер вона звинувачувала депутатів у пошкоджені майна, і вирваній «з м’ясом» розетці.

Проте Аліна Олевич знову довела, що Кирилюк вкотре вводить в оману чернівчан і зводить наклеп, що виправдати свою неадекватну поведінку. На відео працівник міськради говорить, що нічого не пошкоджено, а у розетки давно злітає кришка, більше того на фото з минулої сесії ця ж розетка також була пошкоджена.

«Секретар міської ради вкотре цинічно збрехала. Але я навіть не здивована, це так прийнято у команді «ментально інших». Ніяке майно ні я, ні мої колеги не псували, тим паче не виривали з «м‘ясом» розетки.

Публікую відео, на якому працівник міської ради, розповідає, що кришку від розетки треба поміняти, бо постійно злітає! Але міняти треба не лише її, а й декого з президії міської ради!

Напевно, заміна розеток – це набагато складніше, ніж ремонт в кабінеті міського голови. Який лад в місті вони збираються наводити, якщо навіть тут справитись не в змозі», – зазначає Аліна Олевич.

Окрім того депутатка зазначила, що вся техніка станом на 18 годину працювала, але мер вже втік з сесії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини