Чернівчани обурені через додаткові рахунки за теплопостачання

23.12.2021

У «Теплокомуненерго» розповіли за що додатково платитимуть містяни

Узимку за комунальні послуги доводиться віддати майже половину зароблених грошей, але міська влада придумала як витягнути з кишень чернівчан додаткові кошти за опалення. Люди переконані хтось непогано нагріває руки вигадуючи все нові і нові послуги.

Так минулого тижня директор Чернівцітеплокомуненерго Ігор Ніколенко неприємно порадував чернівчан. Мовляв платити за опалення доведеться ще більше.

«Чернівчани вже у грудні отримали нові платіжки, де могли побачити такі нарахування, як абонентське обслуговування, і друга складова – місця загального користування і функціонування внутрішньобудинкової мережі, а саме втрати теплової енергії», – заявив директор КП «Чернівцітеплокомуненерго» Ігор Ніколенко.

Чернівчани лютують адже не розуміють чому повинні платити за опалення поза квартирою.

Віктор: Я інвалід другої групи. Я получаю 1900грн і плачу за опалення. Субсидію я оформив і скільки в мене лишається? 1000 гривень в мене на ліки. Ось я йду з комісії, мені знов групу дали на рік. І що платити, я шо підвалом користуюсь? Чи я живу в підвалі? Я не розумію за шо платити.

Чернівчанка: Без тепла плачу десь біля тисяч, а з теплом напевно під три. Це моя пенсія піде якраз, в мене 2690 і напевно може я вкладуся в пенсію. Я думаю то саме вийде, лиш що вони будуть гарно говорити, шо нічого не підняли, а вийде те саме.  

Тетяна: Малі зарплати не вистачає не тільки за тепло. А є ще і електроенергія і все решта, ще 7 платіжок є.

Лідія: Я не знаю як за це можна платити якшо у нас його нема. Відсутні в коридорах взагалі у нас не має батарей, нічого не має абсолютно. Ну, а шо ми можем змінити від нас нічого не залежить, нам скажуть ми будем.

Нагадаємо, у червні цього року виконавчий комітет Чернівецької міської ради під головуванням Романа Клічука збільшив вартість теплопостачання для населення на 70 %. Таким чином зробивши його найвищим в Україні. За наполяганням опозиційних депутатів міськради у ратуші повернули вартість теплопостачання для населення до рівня минулого року. Однак у команді Клічука таки знайшли як отримувати від чернівчан ще більше грошей.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини