Здали нерви: секретарка міськради Марина Кирилюк влаштувала бійку на сесії міськради (відео)

22.12.2021

Чиновниця штовхалася та шарпала депутатів за одяг, а потім у соцмережах збрехала, що на неї напали не врахувавши, що є відео конфлікту

Вчора на сесії міської ради не зовсім адекватною поведінкою відзначилась секретарка міськради Марина Кирилюк. Вона напала на депутатів, штовхала і шарпала за одяг, а згодом в соцмережах цинічно збрехала про напад на неї. Щоправда чиновниця не врахувала, що є відео її неадекватних дій, де чітко видно хто створював штовханину. Відповідне відео розмістила на своїй фейсбук-сторінці депутатка Аліна Олевич.

Після численних порушень та ігнорування депутатів та у зв’язку з неможливістю депутатами кількох фракцій виконувати покладені на них громадою обов’язки, вони вийшли до трибуни. Можливо через те, що депутати намагалися внести у порядок денний питання про дострокове припинення повноважень секретарки міськради, Марина Кирилюк підбігла до депутатів і стала шарпати за одяг і застосувала фізичну силу до депутатки Аліни Олевич і штовхнула Анатолія Чесанова.

Після того як Кирилюк написала пост з наклепом на депутатів, Аліна Олевич розмістила відео справжніх подій біля трибуни.

«Зухвала брехня і провокація! Секретар міської ради свідомо обманює і маніпулює. Ось, відеозаписи, які чітко демонструють, як пані Кирилюк штовхає мого колегу, а потім застосовує фізичну силу і до мене. Функція секретаря – роботу ради організовувати, а не бійки у сесійній залі!», – написала Аліна Олевич.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини