Літня жінка віддала Клічуку свою пенсію 1854 грн і побажала щасливо провести на них Новий рік

16.12.2021

Пенсіонерку спробував затримати охоронець Клічука, а міський голова проігнорував звернення жінки і відсунув гроші від себе на край столу

Міський голова Чернівців Роман Клічук та його більшість вкотре проігнорували інтереси жителів Чорнівки та Коровії та відмовились включати у склад виконкому старост цих двох сіл, яких затвердила сьогодні сесія.

Мешканці цих сіл обурилися через такі дії влади, адже саме старости мають представляти інтереси їх громад у виконкомі. Зокрема дбати і про соціальні виплати, щоб пенсіонери не оббивали пороги мерії.

Літня жінка із Чорнівки розповіла, що особисто змушена була йти до мера щоб вручити заяву з проханням про допомогу. Але її проігнорували, тож вона підійшла до Клічука на сесії. Миттєво до міського голови підбігла охорона, але пенсіонерка все ж змогла звернутись до міського голови.

«Я вам надала особисто в руки заяву на те щоб ви надали мені допомогу. Таких як я тисяча людей. Ви нікого не чуєте і не хочете чути. Сьогодні я дарую вам свою пенсію, щоб ви щасливо провели Новий рік так, як ми за 1854 гривні», – сказала жінка і поклала на стіл мера гроші.

Роман Клічук знову проігнорував заяву пенсіонерки і лише відсунув гроші від себе на край столу.

Коментарі
  • А его эти люди не интересуют. Кому нужны бедные люди? В особенности если выборы не предполагаются.

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини